بسته بندي شيشه اي

بسته بندي در ايران

بسته بندي شيشه اي

۵۷ بازديد

مزاياي استفاده از بسته بندي شيشه اي

شيشه باعث كاهش قابل توجه CO2 مي‌شود: مصرف ٦ تن شيشه بازيافتي باعث مي‌شود ١ تن دي اكسيد كربن كمتر توليد شود.شيشه مي‌تواند تحت خلاء و يا فشار بالا قرار داده شود و همين امر باعث حفظ بهتر مواد غذايي و نوشابه ها نسبت به بسته بندي معمول (پلاستيك) مي‌شود.شيشه از مواد خام غير سمي و قابل دسترس مانند سيليس، شن و ماسه، بي كربنات سديم، خاكستر، سنگ آهك و تا 70 درصد شيشه بازيافت شده، ساخته مي‌شود و از اين رو كاملا براي استفاده در صنايع غذايي مناسب مي‌باشد. علاوه بر اين، شيشه غير قابل نفوذ است، بنابراين هميشه طعم محصول در يك ظرف شيشه اي حفظ مي‌شود.بيش از يك تن از منابع طبيعي براي هر تن شيشه بازيافت شده ذخيره مي‌شود.شيشه بازيافت شده تا 95 درصد جايگزين مواد خام مي‌شود.بازيافت 1،000 تن شيشه باعث ايجاد بيش از 8 شغل مي‌شود.

معايب بسته بندي شيشه اي

اين حقيقت كه شيشه ها و بطري هاي شيشه اي فضاي بسيار زيادي را اشغال مي‌كنند و بايد بعد از استفاده دوباره به كارخانه بازيافت منتقل شوند از مشكلات استفاده از شيشه است. با اين حال شيشه موجب صرفه جويي در مواد خام و مصرف انرژي 2-3 درصد كاهش مي‌يابد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.