چنانچه مواد در قوطي فلزي بسته بندي شود زمان ماندگاري آنها در مقايسه با مواد اوليه بسته بندي ديگر، به مراتب افزايش مي يابد. مواد اوليه بسته بندي شده در قوطي فلزي را بدون اينكه در آنها تغييرات ارگانوپتيكي حاصل شود مي توان به مدت ۲ الي چند سال نگهداري نمود.
▪ مزاياي قوطي فلزي:
۱) اغلب آنها در مقابل ضربه هاي خارجي مقاوم هستند.
۲) قوطي فلزي در مقابل درجه حرارت بالا (درجه حرارت استريليزاسيون) از مقاومت بالايي برخوردار است.
۳) اين مواد اوليه بسته بندي، از مقاومت فوق العاده نسبت به نفوذ رطوبت، نور واكسيژن نشان مي دهد.
۴) خاصيت مسموم كنندگي در آنها پايين است.
▪ معايب قوطي فلزي:
۱) در آنها پديده خوردگي در مقايسه با مواد اوليه بسته بندي ديگر سريع تر انجام مي شود. در اثر خوردگي تغيراتي در سطح و داخل قوطي ايجاد مي شود. به خصوص هيدروژن آزاد شده در داخل قوطي، منجر به بادكردگي قوطي فلزي و در نتيجه سوراخ شدن آن مي شود.
۲) خوردگي حاصل درقوطي فلزي مي تواند باعث تغيير رنگ و كاهش ويتامين هاي مواد غذايي گردد.
دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹ | ۲۱:۱۴ ۶۰ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است